Okulumuz Bahar Şenlikleri Devam Ediyor

Baharın gelişiyle okulumuzda Geleneksel Bahar Şenlikleri bir çok etkinlikle kutlanıyor. Sınıflar arası voleybol, masa tenisi, şiir okuma yarışması , bilgi yarışması ve konpozisyon dallarında ödüllü etkinlikler bahar sevincini ikiye katlıyor.

Şiir okuma dalında neticelenen yarışmada;

10-C  Sınıfında Şerife ÖZİPEK   Birinci,

12-B   Sınıfından Sehil KÜNLEVİ  İkinci ve

10-A Sınıfından Beyza Nur ERCAN Üçüncü oldular. Düzenlenen ödül törneinde hediyelerini ve Başrı Belgelerini Okul Müdürümüz Aburrahman USLU´dan alan öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Kompozisyon Yazma Yarışamasında dereceler şöyle oluştu:

12-B   Sınıfında Hilal TINMAZ BİRİNCİ,

Bilgi Yarışmasında ;

9-B Sınıfını temsilen; Fatma ÖZGÜMÜŞ,  Merve ERDEM,Zeynep DİLEKLİ  BİRİCİ,

12-A Sınıfını temsilen;   Ökkesş Mihsan YAĞLI,Uğur ŞEN,Lütfullah BİLGE İKİNCİ,

10-B Sınıfını temsilen; Rabia ÖZDEMİR,Esma Nur TÜRKER,Hacer ÇELİK  ÜÇÜNCÜ  oldular.

Pano Hazırlama Yarışamsında;

11-B Sınıfını BİRİNCİ

9- C Sınıfını  İKİNCİ

10- A Sınıfını ÜÇÜNCÜ  OLDULAR

Tüm derecelerde başarı elde eden öğrencilerimizi ödüllerini idareci ve öğretmenlerimizin elinden aldılar.